Home Letsel advocaten

Informatie over letsel advocaten | Jurist voor Letselschade

 

Letsel kan uw leven veranderen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een onverwachts moment van onoplettendheid van
twee mensen of eventueel een dier, kan leiden tot een ommekeer in je leven. Je fietst bijvoorbeeld op het fietspad en moet oversteken, terwijl er een auto van links komt.

Je hebt voorrang, maar de Automobilist heeft je niet gezien. Een botsing is onvermijdelijk. Je wordt geschept en komt op de motorkap van de auto terecht en belandt op de straat. Hevig bloedend. Er wordt door omstanders de Politie en de Ambulance gebeld. Een verblijf in het Ziekenhuis kan je leven op de kop zetten.

Een gezicht dat stevig beschadigd is, handen of benen die niet meer normaal gebruikt kunnen worden of de angst en het trauma dat je er aan over hebt gehouden. Kan ik mijn huidige werk nog wel uitvoeren?

Waarom een advocaat bij letsel

In heel veel gevallen, kunnen de schade(s), welke bij letsel opgelopen wordt(en), niet op een normale manier opgelost worden, die voor beide partijen tot volle tevredenheid leid. In deze gevallen, wordt er een beroep gedaan op de Letselschadeadvocaat. In verschillende plaatsen in Nederland hebben deze Advocaten een Praktijk. Deze Praktijk kunt U vinden via Internet. U zoekt naar de Letselschadeadvocaat bij U in de buurt. Na een afspraak te hebben gemaakt, volgt er een gesprek met Uw Advocaat. Deze vertelt U, welke rol hij ( zij) voor U kan betekenen. De Advocaat zal de betrokkenen aanschrijven. Een letselschade advocaat heeft meestal het meeste contact met de verzekering van betrokkenen.

Waardoor kan ik letselschade oplopen

U kunt letsel oplopen door; een ongeluk, pesterijen, een trap van een paard, een hondenbeet,
door een groep jongeren in elkaar geslagen worden, een overval in huis. In alle gevallen kan er sprake zijn van lichamelijk en geestelijke schade. Letsel dat voor vele extra aanpassingen en kosten zorgt. Het beste kunt U zich in verbinding stellen, na aangifte te hebben gedaan bij de Politie, bij de Letselschadeadvocaat.

Kies de juiste letsel advocaat

Om de juiste Letselschadeadvocaat te kiezen, kan er op verschillende manieren informatie ingewonnen worden. Via Internet, de Gele Gids (Bedrijvengids ), Telefoonboek of via mond- op mondreclame. In de meeste voorkomende gevallen, is er wel iemand bij U in de buurt, die van een eventuele letselschade op de hoogte is en ook bekend is met welke Letselschadeadvocaat er contact is geweest. Vooral door de Media ( Krant Radio en TV ) zijn veel Letselschadeadvocaten bekend geworden. Een voorbeeld hiervan is Jongstleden nog het Ziekenhuis schandaal ( Neuroloog Janssen Steur) in Enschede, waardoor Letsel Advocaat Imre Drost landelijke bekendheid heeft gekregen.

Letsel advocaat is niet duur

Een Letselschadeadvocaat hanteert een uurtarief. Het tarief is afhankelijk van Uw inkomen.
Eventueel wordt de Letselschadeadvocaat vergoed door Uw verzekering. In de meeste gevallen wordt echter bij de intake al bekend, hoe Uw kansen zijn en of U een goede zaak heeft. Is dit namelijk het geval, dan heeft U niets met de Advocaat kosten te maken en worden alle kosten verhaald op de letsel veroorzakende partij.

 

Radioweg 2
1324 KW Almere

Postbus 60194
1320 AE Almere