Home Letselschade Amsterdam

Informatie en advies over letselschade Amsterdam | Jurist voor Letselschade

 

Bij verschillende soorten ongevallen kunt u verschillende soorten letselschade oplopen, bent u dan ook betrokken geweest bij een ongeval in Amsterdam en heeft u letselschade neem dan een letselschade jurist Amsterdam in de hand. Op elk moment van de dag loopt u het risico om letselschade op te lopen, een ongeluk kan dan ook zo gebeuren. Niet alleen in het verkeer, echter ook tijdens het werk, bij persoonlijk entertainment, sporten, de ziekenhuisgang, arrestaties, enzovoorts kunnen door omstandigheden ongelukken ontstaan. Betreft het materiële schade dan wordt dit vrij standaard vergoed, echter betreft het letselschade in de zin van lichamelijke of geestelijke letselschade dan rijst al snel de vraag hoe lang blijft het slachtoffer nog last hebben van de letselschade verschijnselen. Sommige vormen van letselschade kunnen levenslang effect hebben waardoor mogelijk inkomsten worden gederfd. Al dit soort letselschade dient gecompenseerd te worden middels genoegdoening.

Product veiligheid

Zodra u een product of speelgoed aanschaft dan mag u ervan uitgaan dat er geen gebreken zijn. Echter in werkelijkheid is dit soms anders. Een net aangekochte klapstoel zakt door en beknelt u stevig, een deel van het product breekt af waarmee een vlijmscherpe rand is verkregen, de elektricien heeft draden verkeerd gekoppeld waardoor de leidingen op spanning staan, enzovoorts. Vele voorbeelden te over, echter de letselschade is dan zondermeer verwijtbaar aan de producent van de producten, danwel de verstrekker van de dienst. Enerzijds is dus de verbintenis niet goed afgerond omdat er een product of dienst is geleverd dat niet aan de verwachting voldoet, waarnaast anderzijds letselschade door dat product of dienst is opgetreden. Beide dient door de leverende partij te worden vergoed. Wilt u dan ook in Amsterdam assistentie bij letselschade schakel dan onze letselschade juristen in.

Overheid

De maatschappij verhardt, en zo ook het optreden door het blauw op straat. Toch dient de hardheid van optreden in relatie te staan tot de ernst van het delict en dus waarom er dient te worden opgetreden. Een bekend Amerikaans voorbeeld is dan wel dat een autobestuurder wegens te hard rijden wordt staande gehouden, echter wegens zijn huidskleur wordt de man door meerdere politie agenten neergeknuppeld. Dergelijke misstanden zien we hier niet, echter dit geeft aan dat de verhouding tussen optreden en het delict juist moet zijn. Zeker wanneer het onschuldige mensen betreft dan komt een optreden meestal nog schokkender aan, met lichamelijk of geestelijk letselschade tot resultaat. Is bij u door de “locale” of regionale overheid ook wegens omstandigheden onevenredig zwaar opgetreden met zwaar letselschade tot gevolg schakel dan letselschade juristen Amsterdam in.

Werkgever

Veiligheid van de werknemers tijdens het uitvoeren van de dagelijkse taken moet voorop staan. Daartoe maakt de ARBO dienst zich ook hard. Vele mensen gaan namelijk om met gevaarlijke zware apparatuur op de werkplek, waartoe voldoende veiligheidsmaatregelen moeten zijn genomen. Zijn daarbij ARBO voorschriften niet goed toegepast en er komt letselschade voor (zware apparatuur houdt in zwaar letsel), dient enig letsel zondermeer door de werkgever vergoed worden. Schakel daartoe dan ook afdoende letselschade advies in, in de vorm de letselschade juristen Amsterdam.

Inschakelen letselschade jurist

Heeft u onverhoopt letselschade door een ongeval op de werkplek, door overheidsoptreden, door sportactiviteiten enzovoorts opgelopen dan dient u snel een letselschade specialist Amsterdam in te schakelen. Wij staan gratis voor u klaar en werken op No-Cure No-Pay basis. Heeft u dan ook vragen of bent u het slachtoffer van letselschade geworden dan staan wij u bij aangezien letselschade juristen Amsterdam op een laagdrempelige manier voor een ieder toegankelijk zijn.

 

Radioweg 2
1324 KW Almere

Postbus 60194
1320 AE Almere